fbpx
  • 3
    Szobák száma
  • NTAK szám: MA 21 00 56 04
    NTAK regisztrációs szám
  • 6
    Férőhelyek száma

Fedezd fel Zalakarost és pihenj a Hanna-Bella Apartmanban!

Zalakaros, Magyarország egyik rejtett gyöngyszeme, nemcsak a híres gyógyfürdőiről ismert, hanem a varázslatos természeti környezetéről és a számtalan szabadidős programjáról is. A Hanna-Bella Apartman tökéletes kiindulópont a környék felfedezéséhez, ideális választás mind a pihenésre vágyóknak, mind az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek.

Miért válaszd a Hanna-Bella Apartmant?

Nyugodt és kényelmes szállás Az apartman csendes zsákutcában, az erdő szélén található, távol a város zajától, így ideális hely a nyugalomra vágyóknak. A klimatizált szobák biztosítják a kényelmes pihenést, és a napozóterasz tökéletes helyszín a kikapcsolódáshoz és a napsütés élvezetéhez.

Közeli gyógyfürdő A Gránit Gyógyfürdő, Zalakaros egyik legnagyobb vonzereje, mindössze egy rövid sétára található az apartmantól. A fürdő komplexum termálmedencékkel, szaunákkal és wellness szolgáltatásokkal várja a látogatókat, így tökéletes választás a testi és lelki feltöltődéshez.

Széleskörű programlehetőségek Az apartman környezetében számos szabadidős tevékenység várja a vendégeket:

Túrázás: A környező erdők és természetvédelmi területek tökéletes helyszínt nyújtanak a túrázáshoz.
Kisvonatozás: Ideális családoknak és gyerekeknek, akik élvezni szeretnék a lassú felfedezést a városban.
Bográcsozás és sütögetés: A közösségi helyszínek lehetőséget adnak az esti főzésre és a kellemes beszélgetésekre.
Zalakaros és környéki látnivalók

KisBalaton A Kis-Balaton egy gyönyörű természetvédelmi terület, amely gazdag élővilágával és festői tájaival várja a látogatókat. Ideális helyszín madármegfigyelésre és természetfotózásra. A terület látogatása során ne hagyd ki a Kányavári-szigetet és a bivalyrezervátumot sem.

Zalakarosi Élmény- és Gyógyfürdő:  A Gránit Gyógyfürdő nemcsak a gyógyulni vágyók paradicsoma, hanem a családok és az aktív pihenést kedvelők kedvelt helye is. A fürdőkomplexum különböző medencékkel, vízi csúszdákkal és wellness szolgáltatásokkal várja a vendégeket egész évben.

Bor és Gasztronómia: Zalakaros környéke híres borairól és gasztronómiai élményeiről. Kóstold meg a helyi borokat és élvezd a tradicionális magyar ételeket a közeli pincészetekben és éttermekben.

Záró gondolatok:

A Hanna-Bella Apartman ideális helyszín a pihenésre és a kikapcsolódásra Zalakaroson. A kényelmes szállás, a számos programlehetőség és a festői környezet mind hozzájárulnak ahhoz, hogy felejthetetlen élményben legyen részed. Ne hagyd ki ezt a varázslatos helyet, és foglalj szállást a Hanna-Bella Apartmanban, hogy te is megtapasztalhasd Zalakaros csodáit!

Foglalj most és élvezd a nyugalmat és a kalandot egyaránt!

📞 +36 70 604 1885

🌐 https://hanna-bella-apartman.webnode.hu/

Látogass el Zalakarosra és fedezd fel a Hanna-Bella Apartman kínálta lehetőségeket!

Egyedi árak, kedvezmények!

 

Jellemzők

Belépő és szolgáltatás árak

  • Zalakaros Kanicai út 79.

    Erdőszéli apartman, közel a fürdőhöz

    72 000 Ft

Claim listing

Take control of your listing!

Customize your listing details, reply to reviews, upload photos and more to show customers what makes your business special.
Your account will be created automatically based on data you provide below. If you already have an account, please login.

Fill the form

Feltöltötte Peter Adams

Küldj üzenetet!

Üzenet küldéséhez jelentkezz be, vagy regisztrálj, ha még nincs fiókod. Az oldal tetején klikkelj a Bejelentkezés gombra.