fbpx
  • 2
    Szobák száma
  • MA23066431
    NTAK regisztrációs szám
  • 4
    Férőhelyek száma

Siófok szívében kiadó apartmanunk, a város jelképe, a Víztorony szomszédságában! Minden igényt kielégítő szórakozási lehetőségek a ”nyár fővárosának” központjában bármely korosztálynak; a kiépített strandfürdőtől is mindössze 500 méterre! Várunk minden kulturált szórakozásra, felhőtlen fürdőzésre, kikapcsolódásra vágyót! Legyen részese nálunk a pezsgő nyári életnek, amely nélkülözi a túlzsúfoltságot; de unatkozni sem hagyja Önt! Az áraink szezontól függően eltérőek, érdeklődés esetén részletes árajánlatot küldünk. (Siófokon az idegenforgalmi adó 2023-ban 550,-Ft/fő/éj.) A világos, napfényes szobákban egy franciaágy, valamint két heverő kapott helyet . A belső hálószobából kilátás nyílik városunk fő nevezetességére, a Víztoronyra, mely sötétedés után látványosan kivilágítva látható. A konyhában dupla kerámia főzőlap, kávéfőző, kenyérpirító, valamint a szükséges felszerelés áll kedves vendégeink rendelkezésére. Nagy étkező asztalunknál az egész társaság vagy család kényelmesen költheti el ebédjét, vacsoráját. A fürdőszoba zuhanyfülkével felszerelt, tágas. Apartmanunkban hasznos szolgáltatás lehet továbbá a vasaló, a ventilátor, vagy a hajszárító. A nyár sporteseményeit és egyéb kedvenc műsorait pedig síkképernyős Led tv-n, nemzetközi televízió csatornákon is követheti, így például angolul, németül vagy akár lengyel, francia, olasz nyelven is! Az internetezési lehetőséget wifi biztosítja, hogy semmiről ne maradjon le. Az apartmanban igény esetén térítéses klíma/fűtés szolgáltatás is rendelkezésre áll! Információ: Az apartmant elfoglalni az érkezés napján 14:00 órától lehet, a távozás napján 10:00 óráig kell azt átadni. A környékről bővebben: A vásárlási lehetőségek száma a hely központi elhelyezkedéséből adódóan szinte korlátlan : az apartmannal szemben rögtön egy szupermarket található, melyben mindent beszerezhet a nyaralás mindennapjaihoz, de divat-üzletek, szuvenírboltok, játékbolt ,gyorsétterem, pizzéria, fagyizó és a város leghangulatosabb kávézó-péksége is az utcában várja vendégeinket ! Rossz idő esetén a körülbelül 100 méterre lévő Sió pláza üzletei és az ott fellelhető MOZI nyújthat vigasztalást ! Ha hajózni támad kedvük, a patinás kikötőt is séta-távolságra találják. Jöjjön el a nyár fővárosába és vigyen haza a hamisítatlan balatoni életérzésből! Szép-kártyát elfogadunk! Várjuk szeretettel!

Jellemzők

Claim listing

Take control of your listing!

Customize your listing details, reply to reviews, upload photos and more to show customers what makes your business special.
Your account will be created automatically based on data you provide below. If you already have an account, please login.

Fill the form

Feltöltötte Németh Gyula

Küldj üzenetet!

Üzenet küldéséhez jelentkezz be, vagy regisztrálj, ha még nincs fiókod. Az oldal tetején klikkelj a Bejelentkezés gombra.