fbpx
  • 2
    Szobák száma
  • MA23063510
    NTAK regisztrációs szám
  • 2
    Férőhelyek száma

A mi kis falunk Balatonredes a Balaton északi partján Badacsony, Révfülöp és a Káli medence között helyezkedik el. Közlekedési szempontból nagyon kedvező a település fekvése, könnyen elérhető gépkocsival, vonattal, autóbusszal, vagy kerékpárral is. A Rendesi-hegy lábán ez az apró, bájos kis falu lágy lankával szalad a Balatonnak és kúszik a csúcs felé.

 

A Balaton Apartman 2023. július elején nyitotta meg kapuit. 2+1 főre foglalható, nappali, hálószoba, fürdőszoba, mini konyha elrendezésű. A hálószobában szabályozható ágyráccsal és 17 cm vastag matraccal ellátott 160 cm széles franciaágy található. A nappaliban az olvasáshoz könyvek, prospektusok állnak rendelkezésre, van itt egy óriás babzsák, mely pihenésre csábít és asztal, székek kisebb étkezésekhez. A kanapé pótágyként használható, 110 x 190cm méretűre nyitható. A konyha kicsi, de jól felszerelt, tea, kávé bekészítés, indukciós főzőlap, vízforraló, kávéfőző, étkészlet, edények, hűtő várja a vendéget. Az apartmanhoz kellemes terasz, nagy kertrész, kerti pihenőhely is tartozik grillezési lehetőséggel. Parkolás zárt udvarban biztosított. A strand kényelmes sétatávolságra van, Badacsony és a Káli medence is pár perc alatt elérhető. Kerékpárral érkező vendégek részére egy éjszakás foglalás is lehetséges, egyéb foglalásokat minimum 2 éjszakára vagy megbeszélés szerint tudunk biztosítani. Árak megbeszélés szerint, szezontól függően. Nyitvatartás: márciustól október végéig.

Jellemzők

Claim listing

Take control of your listing!

Customize your listing details, reply to reviews, upload photos and more to show customers what makes your business special.
Your account will be created automatically based on data you provide below. If you already have an account, please login.

Fill the form

Feltöltötte Horváth Anita

Küldj üzenetet!

Üzenet küldéséhez jelentkezz be, vagy regisztrálj, ha még nincs fiókod. Az oldal tetején klikkelj a Bejelentkezés gombra.