fbpx

Egész évben várunk!

Rólunk:
Nekünk a Balaton a világ közepe. Mindig is álmodoztunk egy balatoni életről. Szívesen mesélünk róla, milyen is ez, de jobban örülnénk, ha inkább Te magad is megtapasztalnád. Bízunk benne, hogy Ön/Önök/Ti is belekóstolhattok az itteni életérzésbe, ha csak pár nap erejéig is. Ezért hoztuk létre ezt az Apartmanunkat/Vendégházunkat Siófokon, hiszen „itt kezdődik a Balaton”. Hidd el, itt még a levegő is más. A Balaton nyugtat, a pezsgés feltölt, a lángos illata, még ha drágult is, de az emlékeket felidézi, itt lehet: tervezni, pihenni, szórakozni, nyaralni, kirándulni, egyedül lenni, barátokat-szerelmeket lelni-elengedni-megerősíteni. Mindent.

 

Hogy miért adtuk a FűszáLak nevet neki? Egy részről Walt Whitman miatt a boldog pillanatok emlékére, más részről ez a gondolat kiséri az utunkat amit Gobbi Hilda fogalmazott meg anno: „Egyetlenegy valamivel kacérkodom. A reinkarnációval. Mert nem igaz, hogy nincs folytatás, az lehetetlen. Kell, hogy legyen, a világ nem szűnhet meg. Én fű szeretnék lenni, mert az kinő, levághatják, letaposhatják, akkor is kinő”
Az Apartmanunk nélküled kedves nyaralni vágyó csak egy ház lenne. Te fogod megtölteni és általad válik Apartmanná. Várunk sok szeretettel és bízunk benne, hogy jó élményekkel térsz haza.
A FűszáLak frissen felújított 80m2-es apartmanunkat kínáljuk a csendre és nyugalomra vágyóknak.
A tágas nappali, étkező, konyha mellett 1 nagy szoba, 1 lakószoba és 1 fürdőszoba található. Kényelmesen 5 fő elhelyezésére van lehetőség. A nagyszobában egy franciaágy a lakószobában egy kihúzható kanapé és a nappaliban is egy nagyobb kanapé helyezkedik el. A nappaliban légkondicionáló szolgáltatja a hideget, mely minden helyiségbe bekúszik, ha szeretnénk.

 

Felszereltség:
1. Konyha – Hűtő, mikrohullámú sütő, gáztűzhely kapszulás kávéfőzőgép, lábas, serpenyő, felnőtt és gyermek étkészlet, tányérok, poharak, bögrék, kávéscsészék. Alap fűszerek (só, bors, kömény).
2. Nappali – Tv, wifi, klíma
3. Fürdő – Zuhanyzós fürdőszoba, wc-vel, tükrös kézmosóval, kézi szappanadagoló, mosógép.
4. Hálószoba – Kényelmes matracos franciaágy, akasztós, fiókos gardróbszekrény, fiókos komód, éjjeli lámpa-szekrény, szúnyoghálós ablakok.
5. Kert – kocsibeállás az udvaron 1 gépjármű esetében.
Házirend
Célunk, hogy biztosítsuk az Ön kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, ezért szeretnénk, ha megismerkedne házirendünkkel!
• Apartmanunkat magánszállás keretein belül működtetjük. Érkezéskor a vendég köteles a tulajdonosnak átadni az adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait, (útlevél vagy személyi igazolvány) és a helyszínen fizetendő összeget. Vendégeink a szobákat csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el! A teljes részvételi díj alatt az előre lefoglalt napok mennyisége értendő, abban az esetben ha úgy döntenek, hogy az itt tartózkodást előbb szakítják meg, nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.
• A szállást, érkezés napján 14.00 – 19.00 óráig lehet elfoglalni. Ha később érkezne, késéséről kérjük telefonon tájékoztasson minket! Távozás napján 10.00-ig kell elhagyni a szálláshelyet, ellenkező esetben felárat számolunk fel. A ház elhagyásakor kérjük zárják el a vizet, villanyt, csukják be az ablakot, és zárják be az ajtót.
• Vendégeinket érkezéskor és távozáskor személyesen fogadjuk. Érkezéskor ház kulcsot kapnak! Az átadott kulcsok elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.
• A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat és az általános rezsi költségeket, kivétel ez alól az elektromos autók töltése a megnövekedett energiaárakra való tekintettel. Amennyiben mégis igény merülne fel ezzel kapcsolatban kérjük egyeztessenek a szállásadóval.Cégeknek nem tudunk számlát kiállítani csak magánszemélyeknek KATA EV.
• Az apartmanban csak az érkezéskor regisztrált vendégek tartózkodhatnak. Amennyiben a tulajdonos észrevesz idegen személyeket, a tulajdonosnak teljes körű jogában áll azonnal lemondani a szállást minden vendég részére a szállásdíj visszatérítése nélkül.
• Korábban történő elutazás esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.
• A házban wifis Internet van, melyet vendégeink korlátlanul használhatnak itt tartózkodásuk ideje alatt.
• Vendégházunk önellátó, és jól felszerelt konyhával rendelkezik. Kérjük a konyha-étkezőben, vagy az udvaron étkezzenek, a hálószobákba ne vigyenek be ételt!
• Az ott tartózkodás alatt takarítást nem végzünk. Vendégeink a házat tisztán kapják és ottlétük alatt maguk gondoskodnak a tisztaságról.
• 7 éjszakánál hosszabb elszállásolás esetén heti egy alkalommal takarítás, ágyhuzat, törölköző csere áll a vendégek rendelkezésére.
• A szálláshelyen hagyott értékekért a szállásadó nem vállal felelősséget.
• A házban dohányozni (Elektromos cigarettára és IQOS-ra is vonatkozik!) és bármilyen nemű nyílt láng (pl.: gyertya) használata tilos! Csak az udvaron megengedett a dohányzás. A csikkeket kérjük, az erre a célra fenntartott hamutartókba szíveskedjenek eldobni! A házba tilos bevinni bárminemű gyúlékony anyagot, eszközt.
• A csendrendeletre való tekintettel megkérjük Vendégeinket, hogy 22.00-8.00 óráig az udvaron és a házban ne hangoskodjanak, mások pihenését tartsák tiszteletben.
• Kisállatot nem tudunk fogadni a házban.
• Kérjük, hogy figyeljenek a rendre, óvják a ház berendezését, és azokat ne vigyék ki a szobából (pl: törölköző, kispárna, takaró, szék)!
• Kérjük Vendégeinket gondoskodjanak a berendezések és a háztartási gépek rendeltetésszerű használatáról. A gépek használatához leírást adunk, de amennyiben nem lenne érthető kérjük jelezzék és szívesen segítünk.
• Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen a kijelölt farakásból, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet. A tűzrakás után kérjük a vendégeket a szemét eltávolítására és a parázs leöntésére. Személyes felelősséggel tartoznak a vendégek a tűz esetére keletkezett károkért.
• A kertben található gyümölcsfákat, zöldségeket permetezéssel gondozzuk, ezért kérjük vendégeinket, hogy tájékozódjanak a szállásadónál a fogyaszthatóságukkal kapcsolatban!
• Az udvar, a vendégház, a berendezések és a háztartási gépek nem rendeltetésszerű használatából, illetve a Házirend megszegéséből származó károkért Vendégeink anyagi felelősséggel tartoznak. A keletkezett károk rendezése a helyszínen történik. A vendégházban is előfordulhat, hogy valami a Vendégek hibáján kívül meghibásodik vagy tönkremegy. Ha bármilyen rendellenességet tapasztalnak, az esetleges komolyabb károk elkerülése érdekében szíveskedjenek azt felénk mielőbb jelezni. A tulajdonos jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet és ha megbontja a békét. Ebben az esetben a vendégnek nem áll módunkban visszafizetni az esetlegesen fennmaradó napokat.
• Felhívjuk figyelmét, hogy a tulajdonosnak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, internet kimaradás, stb.).
Jakuzzi használat szabályai
Egész évben üzemel.
– A jakuzzi 5000 Ft (15 €) / nap díj ellenében vehető igénybe, melyet igény szerint a foglalás során extra szolgáltatásként tudják vendégeink kiválasztani.�- csak a tartózkodás teljes idejére áll módunkban a jakuzzit üzembe helyezni.
• Jakuzzink klóros fertőtlenítésű, külső homokszűrő rendszerrel ellátott magyar Wellis Palermo gyártmányú, ÁNTSZ előírásoknak megfelelő és működésű masszázsmedence, mely fényterápiás, két fekvő és három ülőhellyel.
• A jakuzzi nem fürdésre, hanem lazításra , masszázsra való. Használat előtt az alapos tusolás kötelező, ezzel is csökkentve az idegen anyagok, egyéb szennyeződések bekerülését a medence vízterébe.
• A medencében csak tiszta fürdőruhában szabad tartózkodni.
• A medencében egyszerre max. 5 fő tartózkodhat, (2 fekvő és 3 ülőhely), biztosítva ezzel a víz minőségének megőrzését.
• Gyerekek csak felnőttek gondos felügyelete mellett használják a medencét! Gyermekek ne használják a medencét, ha a vízhőmérséklet meghaladja a 37 ̊C-ot!
• Mivel a hosszas fürdőzés 38 C°-ot meghaladó hőmérsékletű vízben káros lehet az egészségre, javasoljuk, hogy a kisgyerekek és a meleg vízre érzékenyek, alacsonyabb hőmérsékleten és rövidebb ideig használják a medencét!
• Ne hagyják, hogy a gyermek víz alá merítse a fejét!
• Ne használja a medencét, ha a testrészek és a haj beszívását megakadályozó védőelemek el vannak távolítva! Ne üljön a vízszűrő nyílása elé vagy fölé, mivel ez gátolhatja víz keringetését és személyi sérülést okozhat.
• Ne működtesse a masszázshelyek szivattyúit teljesen zárt fúvókákkal!
• Ha a medence használaton kívül van, a biztonsági thermo tető mindig legyen felszerelve és lezárva!
• Terhes nők, gyógykezelés alatt álló vagy keringési panaszokkal rendelkező személyek kérjék orvos tanácsát a medence használatba vétele előtt!
• Legyen elővigyázatos a be-és kiszállásnál! Kapcsolja ki a masszázsfunkciókat, mielőtt beszáll, hogy lássa hova lép! Ne használjon, elektromos berendezéseket (mint például lámpa, hajszárító, rádió, televízió) a medence 1,5 méteres körzetében (ez alól kivételt képeznek a 12 voltos, vagy annál alacsonyabb feszültséget használó készülékek)
• Ezt a készüléket nem szánták csökkent fizikai, érzékelési vagy szellemi képességű, illetve tapasztalattal vagy ismerettel nem rendelkező személyek általi használatra (beleértve a gyermekeket is), kivéve, ha egy olyan személy felügyeli, vagy tájékoztatja őket a készülék használatát illetően, aki egyben felelős a biztonságukért!
• Az eszméletvesztés és esetleges fulladás elkerülése végett ne használjon kábítószert és ne igyon alkoholt fürdőzés előtt és közben!
• A medencébe ételt vagy italt bevinni TILOS!
• • Amennyiben a medence vizét a nem szabályszerű használat miatt (pl. beleömlött ital, belehullott étel, túl sok egyszerre használó személy, szennyezett, homokos ruházattal való fürdőzés, naptej használata…stb) cserélni kell, úgy annak költségét a Vendégeknek meg kell téríteniük. Ennek díja: 10.000 Ft
• A szállás igénybevételével magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.
Foglalás: fuszalakapartman@gmail.com vagy 06204433197

Jellemzők

Claim listing

Take control of your listing!

Customize your listing details, reply to reviews, upload photos and more to show customers what makes your business special.
Your account will be created automatically based on data you provide below. If you already have an account, please login.

Fill the form

Feltöltötte Radácsi Gabriella

Küldj üzenetet!

Üzenet küldéséhez jelentkezz be, vagy regisztrálj, ha még nincs fiókod. Az oldal tetején klikkelj a Bejelentkezés gombra.