fbpx
  • 3
    Szobák száma
  • MA23055573
    NTAK regisztrációs szám
  • 8+2
    Férőhelyek száma

Ha a nyári pihenéshez egy családias, kényelmes, panorámás, Balaton-part közeli, 8-10 főt befogadó mindennel felszerelt nyaralót keresnek, ez a tökéletes választás!

A család sok éven át teljes imádattal élvezte a nyaraló által nyújtott lehetőségeket, sok élményt gyűjtöttünk, szeretnénk, ha más is legalább ennyi szép emlékkel gazdagodna itt.

A Nosztalgia Nyaralóház Szigligeten található, amit a Balaton gyöngyszemének tartanak, nem hiába: Kanyargós utcácskák, titkokat őrző tanúhegyek, az elmúlt századok hangulatát idéző történelmi miliő,szőlős és gyümölcsös kertek tarkítják.

A település sok látnivalója mellett remek kikapcsolódási lehetőségeket kínál: A vár számos nagyszerű színházi előadásnak és koncerteknek ad helyet, a Balaton-part örök kedvenc szabadidős helyszíne az idelátogatóknak, továbbá megannyi egyéb rendezvény kerül megrendezésre Szigligeten és környékén.

Az ingatlan sajátosságai:

A badacsonyi hegyre néző kétszintes Nosztalgia Nyaralóház alapterülete 120 m2, 8-10 fő számára biztosít a kényelmes szállást.

A strand és a vár nagyjából 20-25 perc sétányira, kocsival kb. 2 percre helyezkedik el, buszmegálló alig 50 méterre található, így percek alatt akár busszal is eljuthatunk a strandra.

A teljeskörűen felújított nyaraló földszintjén található 1 szoba,  nappali nagy képernyős okos tv-vel, házi mozirendszerrel , teljesen felszerelt konyha , fürdő  wc.

Az emeleten 2 szoba, nappali, társalgó, fürdő wc lett kialakítva ahol klíma biztosítja a megfelelő hőmérsékletet. Minden szoba televízióval van ellátva.

A földszinten található konyha mindennel felszerelt, nagyobb társaságok és gyermekes családok számára is megfelelően ellátott.

Az alsó szinten lévő szobába francia ágy , a nappaliban ágyazható sarokkanapé lett elhelyezve.  A felső szinten lévő egyik szoba franciaággyal és 2 különálló ággyal, a másik szoba franciaággyal és kihúzható kanapéval felszerelt. A társalgóban lévő sarokkanapé is ágyazható.

A földszinten a konyhából kilépve egy asztallal, padokkal ellátott fedett teraszra lépünk, amely kellemes nyár esti vacsoráknak adhat helyet. A kertben székek, napozóágyak, bográcsozó hely, kis méretű kemence és a hozzájuk tartozó felszerelés, fa is a Vendégek rendelkezésére áll.

Az ingatlan teljes területén és az udvaron is internet hálózat biztosított.

Kisgyermekes családokat is szívesen fogadunk, fürdetőkáddal, etetőszékkel,utazóággyal, gyerek étkészlettel , székék, asztal, játékok állnak a gyerekek rendelkezésére.

Az autóval közlekedők számára is megfelelő választás a nyaraló, az udvaron két autó is kényelmesen elfér.

Ha Önöknek is a családias, nagy méretű, mindennel felszerelt, klimatizált, a Balaton-parthoz közeli nyaralóház az ideális, foglalják le nyaralásukat most és élvezzék a pihenést a Nosztalgia Nyaralóházban.

Jellemzők

Claim listing

Take control of your listing!

Customize your listing details, reply to reviews, upload photos and more to show customers what makes your business special.
Your account will be created automatically based on data you provide below. If you already have an account, please login.

Fill the form

Feltöltötte Andrea Lődör

Küldj üzenetet!

Üzenet küldéséhez jelentkezz be, vagy regisztrálj, ha még nincs fiókod. Az oldal tetején klikkelj a Bejelentkezés gombra.