fbpx
  • 3
    Szobák száma
  • MA20012729
    NTAK regisztrációs szám
  • 5
    Férőhelyek száma

Bővebb Információ
A nyaraló emeleti része kiadó (amely lépcsőn keresztül közelíthető meg) 2+1 félszobával, 4 férőhellyel, és a fél szoba még egy felnőtt vagy akár két gyermek elhelyezésére alkalmas. Rendelkezik egy fürdőszobával, egy felszerelt teakonyhával, elektromos főzőlappal, hűtővel, fagyasztóval. Továbbá tartozéka egy erkély, és egy nagy udvar, gyümölcsfákkal, grillezési lehetőséggel, kiülővel. Igény szerint etetőszéket és utazóágyat tudunk biztosítani.

A Strand 500 méterre található a telektől, gyalog nagyon könnyen megközelíthető. A központban ami szintén 500 méterre helyezkedik el a nyaralótól, elérhető gyógyszertár, Posta, élelmiszerbolt. Rengeteg vendéglátó hely, étterem, szórakozási lehetőség van a településen és környékén minden korosztály számára. 
 
Rólunk
2020-ban kezdtük el a családi vállalkozásunkat, generációk óta családunk tulajdonában áll szeretett nyaralónk, vissza-vissza térünk mindig, megnyugodni és lelassulni ebben a felgyorsult világban. Ezt a nyugalmat tudjuk biztosítani vendégeink részére is. Kissé régies hangulatú, szerettük volna megőrízni a régi kor emlékére, hiszen egy nádtetős parasztház volt hajdanán.
 
Család- és állatbarát szálláshely
–  Szívesen látjuk háziállattal vagy kisgyermekekkel érkező vendégeinket is –

Jellemzők

Claim listing

Take control of your listing!

Customize your listing details, reply to reviews, upload photos and more to show customers what makes your business special.
Your account will be created automatically based on data you provide below. If you already have an account, please login.

Fill the form

Feltöltötte Omosomwan Boglárka

Küldj üzenetet!

Üzenet küldéséhez jelentkezz be, vagy regisztrálj, ha még nincs fiókod. Az oldal tetején klikkelj a Bejelentkezés gombra.