fbpx
  • 2
    Szobák száma
  • MA20014696
    NTAK regisztrációs szám
  • 4
    Férőhelyek száma

Balatonföldváron 2 hálószobás Gróf Apartman kiadó 4 fő részére. A kiadó nyaraló Balatonföldvár központi részen, a Balatontól 500 méterre, az elegáns villanegyedben fekszik. A minden tekintetben teljesen felszerelt Gróf Apartman Balatonföldvár központi, de mégis csendes részén, a Balatontól kb. 5 perc sétára található. Az apartman teljesen külön bejáratú. Az apartmanban ingyenes WiFi-t, klímát, törölközőt és ágyneműt biztosítanak. A zárt, automata kapuval ellátott árnyékos udvarba 1 autóval lehet beállni. Háziállat nem hozható! A Gróf Apartmanban szállás főszezonban minimum 3 éjszakára foglalható!

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot! Áraink az Idegenforgalmi adót nem tartalmazzák. Az apartman ára: elő- és utószezonban: maximum 4 fő részére 35000, -Ft/ éj, Főszezonban: maximum 4 fő részére 40000, -Ft/ éj.

Jellemzők

Claim listing

Take control of your listing!

Customize your listing details, reply to reviews, upload photos and more to show customers what makes your business special.
Your account will be created automatically based on data you provide below. If you already have an account, please login.

Fill the form

Feltöltötte Gróf Ottó

Küldj üzenetet!

Üzenet küldéséhez jelentkezz be, vagy regisztrálj, ha még nincs fiókod. Az oldal tetején klikkelj a Bejelentkezés gombra.