fbpx
Miben segíthetünk?
Nyomtatás

Az olcsobalatoniszallasok.hu weboldalon könnyen szinkronizálhatod a foglalási naptáradat a Booking.com, Szallas.hu és Airbnb oldalakkal, az ICal funkció használatával. Ezzel elkerülheted a keresztbe foglalásokat, így időt és pénzt takaríthatsz meg.

Az olcsobalatoniszallasok.hu weboldalon könnyen szinkronizálhatod a foglalási naptáradat a Booking.com, szallas.hu és Airbnb oldalakkal. Ezzel elkerülheted a keresztbe foglalásokat, és időt és pénzt takaríthatsz meg.

Az ICal szinkronizálása csak néhány percig tart, és csak egyszer kell összekötnöd a különböző foglalási rendszerekkel. Ezzel többé nem kell egyesével figyelned a foglaltságot, így az idődet a vendégekkel való foglalkozásra fordíthatod.

Az iCal feedek olyan fájlok, amelyekben szerepelnek azok a napok, amelyeket már lefoglaltak, és amelyek még elérhetőek. Ha még nem állítottad be ezeket a fájlokat, akkor letöltheted őket a megfelelő oldalakról és importálhatod a Balatoni Szállások és Kalandok oldalára.

Az oldalunk rendszere automatikusan ellenőrzi az iCal feedeket, és ha talál valamit, akkor azonnal frissíti a foglalási naptárat. Az ellenőrzés 30 percenként történik, így mindig naprakész lesz az oldalad.

Az importált adatok nem jelennek meg a foglalások menüpontban a Műszerfal részednél, viszont a naptáradban foglaltságot jeleznek, és az adatbázisban tárolódnak, hogy ne lehessen ugyanarra az időszakra több foglalást felvenni. Ez azzal a céllal történik, hogy elkerüljük a keresztbe foglalásokat a Balatoni Szállások és Kalandok, Booking.com, Szallas.hu és Airbnb oldalakkal.

Így tudod beállítani a szinkronizációt:

  1. Lépj be az olcsobalatoniszallasok.hu tulajdonosi fiókjába.
  2. Menj a Irányítópult/Műszerfal oldaladra.
  3. Kattints a Saját ajánlatok részre a bal oldali menüben.
  4. Kattints az Aktív ajánlatok feliratra, hogy megjelenjenek az eddig feltöltött ajánlataid.
  5. Az Ajánlatod/hirdetésed mellett megjelenő ICal gombra kattints, majd válaszd ki az ICal importálásra.
  6. Megjelenik egy felugró ablak, írj be az ÚJ naptár importálás NÉV részhez egy tetszőleges nevet, hogy emlékezz arra, hogy honnan hozod a foglaltsági naptárad.
  7. Az URL részbe másold be az ICal linket, más néven Feed-et amit egy másik foglalási rendszer export részéből másoltál ki.
  8. Az alsó rublikát akkor jelöld be, ha szeretnéd, hogy az „Összefutó” Ical események is rögzítésre kerüljenek. Ez azt jelenti, hogy akkor is írja be a naptáradba a foglaltságot, ha itt már foglalt a dátum. (Azonban nem ajánlott, mert dupla foglalások jöhetnek létre.)
  9. Kattints a mentés gombra, és készen is vagy.

Az iCal feedek beállítása után fontos ellenőrizni, hogy a Balatoni Szállások és Kalandok oldalán helyesen vannak-e beállítva azok az ajánlataid, amelyekhez kapcsolódnak. Ha minden rendben van, akkor az iCal feedek automatikusan frissülnek és megjelennek a foglalási naptárban.

Egy jó iCal szinkronizációval rengeteg időt és energiát takaríthatsz meg, mert már nincs szükség arra, hogy egyesével figyeld a foglaltságot.

Így azzal foglalkozhatsz, amihez a legjobban értesz: a vendégekkel. A Balatoni Szállások és Kalandok oldalán a szinkronizáció néhány perc alatt megoldható, és garantáltan megbízható eredményeket ad.

A foglalási naptár modult a Prémium és VIP csomagokban érheted el.

A Foglalási naptár használata jutalékmentes!